Grått nytt hår!

Eller gott nytt år kanske man säger!?

6 timmar och 45 min kvar av detta år.. det är väl nu man ska summera det... hmmm.. ska vi köra en kortvariant?

- Sa upp lägenheten i skär(T)is.
- Begärde tjänstledigt från posten.
- Flyttade till K-town.
- Pendlade till sthlm och jobbet.
- Husvagnscamping på familjecampingen...
- Morgontidningsjävlar.
-TeleSnor.
-Loffe blev en hund.
-Plugget igen!

Japp. det får väl räcka.. *s* Det har varit ett bra år tycker jag förutom att man var sjukligt trött fram tills november.. och nu har man så goa sovmorgnar så att man kan dö.. eller ja.. typ dö iaf!

Ska hoppa in i duschen och piffa till mig lite.. sen blir det hem till svärmor.. eller ja, de flyr huset och vi blir kvar med 2 hundar och i goda vänners lag.. lagom mycket.. jag kan vara skitsjuk imorrn.. eller så går det över.. vi får se... jag har inte tid att vara sjuk.. jag måste PLUGGA!!! *gaaaaah* och just nu har jag så jäääävla ont i kroppen att jag bara vill ligga ner och tycka synd om mig själv.. fast efter lite tacos och tequila är man nog på topp....

Bild på tomten! hahahahahaha!

Puss!

Tåget går...

Sitter på seg-tåg i Alvesta... med mobilt bredband.. haha.. pluggar ytterst lite.. men ändå.. det jag hade  skrivit såg skitbra ut nu när jag läste igenom det.. haha! Gött!

Hemma om en timme.. tjohooo.. :)

Loffe raggar brudar i gången... *s* Charmtroll som sin matte... ;)
Puss!

Mot varmare breddgrader!

Eller ja, söderut iaf.. lär nog inte vara kallare än här iaf... *brrrr* Förfryser snart asså.. not joking! Eller jo.. haha! Ska bli skönt att komma hem iaf.. även fast det har varit mysigt med mamma-mat och bara ta det lugnt.. jag borde ha pluggat lite mer.. men ähh.. imorrn väntar 5 timmar seg-tåg så kanske hinner med lite då.. :)

Loffe och jag har varit på utfllykt idag, först till Ylva och hennes två busar til barn på fika och sen till Sofia på kött-middag... *mumma* Var lite fel ordning på matordningen men det gick det med.. ;) Trevligt vilket fall som helst!

Dags att sova lite nu da...? Elller kolla lite Charterfeber först.. *s* Fan, jag är grym på norska snart! :-D
Puss!

När jag kommer hem...

Jag tänder lampan i köket.. slänger av mej jackan och ska gå in i vardagsrummet och sätta på tv:n... nä, först kanske jag tittar om vi har nåt ätbart i kylen förresten och om det är någon som har ringt.. eventuellt så kollar jag temperaturen utomhus  också av ren vana.. nåja, väl i vardagsrummet så tänder jag lampan.. ska precis trycka på tv:n med fjärrkontrolleen när jag ser en kartong eller nåt i  soffan.. det är stort och inslaget.. inslaget i extrafint papper.. du säger att det är extra fint papper till en extra fin tjej... jag river av pappret och undrar vad du har hittat på...

...åh sen vaknar jag!?

Damn.. men det är ju tanken som räknas... Men honey, om du ändå funderar lite xtra på det så kan du ju alltid kolla på fyndborsen.se för där är det under 4000:- nu.. *tss*

Tänk på  att du fick en fin julklapp av din tjej...............

Nå? Snälla? Lovar att skynda mej lite extra hem då!

Och gärna detta spel till.. om vi inte ska ha RockBand dåra... du får välja själv.. eller ja... ;)

ps. Älskar dej! ;)

Puss!

Gött att vara "hemma"!

Jag och hunden tog som sagt tåget klockan 14 idag hemifrån.. eftersom vi åkte tåg så blev det självklart förseningar på 40 minutet.. fast det är juh förjävligt att man ska hinna ända till Gnesta innan det blir förseningar.. att komma till Gnesta är ju som att vara typ i stockholm.. nästan iaf.. nåja.. hem till mamma kom vi iaf.. blev ju hämtade på centralen å allt! :)

Brorsans sambos brorsa fick också lite mat han med eftersom han stannade hemma över julen istället för att stressa ner till föräldrarna.. hmmm.. haha.. sånt vi lärt  oss sen förra julen, eller? ;) Iaf vissa.. *s* (inte jag asså...)

Nåja, blev en massa julmat igen.. sweet! Tror jag gått upp ett kilo eller två sen jag kom hit ikväll..
*mätt*

Nu ska loffen och jag sova liite.. eftersom vi är på semester så får båda sova i sängen.. *tss* mysigt tycker jag! Även om jag gärna hade haft den där snygga istället.. hon som är kvar hemma.. oh well.. det är BRA att sakna.. det har vi lärt oss! :-D
Puss!

God jul, pappa... tack för att du hör av dej...INTE!!!

Ibland förstår jag inte min pappa. Förra året hörde han inte av sig på min födelsedag.. året innan dess glömde han bort min brorsas födelsedag.. och i år så hörde han inte av sig på julafton. Jag vet inte riktigt vad jag tycker faktiskt.. Han är ju allmänt förvirrad, men han kan knappast glömt bort att det är julafton iaf.. har faktiskt 3 småsyskon som tycker om julen.. även om "de vuxna" bestämt att inte köpa julklappar till varandra så får ju småsyskonen det... och fi faaaan vad jag HATAR folk som inte köper till varandra.. det är inte så att de har ont om pengar utan det är väl för att de inte har lust.. eller orkar... whatever...!! Va fan, nåt litet i julklapp har väl ingen dött av.. eller? *suck*

Jaja, för  övrigt har jag faktiskt haft en väldigt lugn och mysig jul hemma hos Jossans familj. För mycket mat, lagom med snaps och en hel del julklappar.. :) även om den "rätta" julstämningen aldrig infinner som när man är liten så är det ändå helt uthärdligt liksom! ;-) Det är bara snön som saknas... Nä, ska nog ta upp det där med en utlandsresa tills nästa jul.. *s*

Nu ska vi sova lite.. imorrn tar jag och hunden tåget upp till storstan för några dagars semester hos mamma.. :) Dator, mobilt bredband och skolböckerna är med.. *s*
Puss!

Julklappar och tacos!



Bara för jag inte skriver nåt vettigt alls så är det 2 st som lämnar kommentarer på inlägget...

Nåja, idag har jag köpt julklappar.. alla 2 st.. ska faktiskt köpa en till imorrn.. på nätet... ;) Lillasyster som ska få samma som förra året.. hahha! Nåja.. total inköpstid för julklappar till 7 pers - 1 timme.. haha.. jag är kung.. kan bero på att jag intte köpt några alls utan att brorsan fixat resten för första gången i världshistorien... *s* Tror hans sambo är lite av orsaken... ;)

Nåja, precis kommit hem från svärmor och hela gänget.. ätit med dödens mätt på tacos.. nu blir det hoppa i sängen o vänta på tomten imorrn..

puss o god jul!
Puss!

God jul!



Som sagt! :)

Puss!
Puss!

God jul!



Som sagt! :)

Puss!
Puss!

En lite julhälsning såhär dan före dopparedan...



Haha! Sjukt kul!!!
Puss!

Nä..

Jag är lite omotiverad att skriva nåt. Så jag gör det inte. Skriver nåt alltså!
Puss!

Kul i jul..

Jag tror banne mej det hade varit roligare att kolla när färg torkar idag....  skitdag!



Man kanske skulle testa med att inte gå upp imorrn ens?!
Puss!

Dags att köpa lägenhet?

Fy faaaan, hittade absolut bästa lägenheten i stan idag på Hemnet! *gaaaaaaah* Jag skulle kunna döda för den.. eller mest för att månadskostnaden skulle bli lägre att ha den istället för vår nuvarande hyreslägenhet. Va FAAAAN?! Det blir nog att boka in ett möte hos banken... ;) Det kanske är dags nu.....? :)

fuck va fin den vaaaar! haha.. get the point?
Puss!

Effektiv förmiddag!

Seriöst, jag är lite imponerad av mej själv. Klockan är 10.29 och jag har redan ätit frukost, varit ute med hunden, tagit en sväng förbi djuraffären, pratat med brorsan om julklappar och snart skrivit ett blogginlägg... Fan va bra jag är!!! :P

Nu måste jag dock skynda mej till skolan så jag inte blir sen lagom till sista dagen innan "jullovet". Ett uppehåll i skolarbetet som man ändå kommer spendera med näsan i böckerna.. eller nåt!! ;)
Puss!

Vi har inte hunnit dit och prata med grisarna ännu....

Saxat från aftonbladet.se (Man måste väl älska den där "kvinnan som kan tala med grisar....)

Personbil i krock med grisar

Flera skadade längs vägen

En skock grisar har blivit påkörda på väg 11 i höjd med Dalby-Veberöd i Skåne.

Olyckan inträffade sent på onsdagskvällen. Larmet inkom till polisen i Skåne klockan 22.57.

Enligt de första uppgifterna körde en personbil in i en skock grisar varav flertalet nu ligger skadade längs vägen.

Inga människor ska ha råkat illa ut.

Vägen avstängd

Hur olyckan gick till vet polisen ännu inte. Inte heller vad djuren gjorde på vägen.

– Nej, det vet vi inte. Vi har inte hunnit dit och prata med grisarna ännu, säger Sandra Pierre vid polisens länskommunikationscentral.

Räddningstjänsten har stängt av vägen. Det var vid 23.10-tiden på kvällen oklart när arbetet på olycksplatsen skulle vara avslutat.

Puss!

Rikard Palm och jordkakan!



Haha! Så rolig! :P
Puss!

Jordbävning is the shit!

Vaknade imorse av att det skakade.. Funderade på vad det var. Misstänkte först att sambon låg och vickade på tårnna eller nåt väldigt mycket.. men sen kom jag på att det fan inte går att rubba sängen så jävla mycket om man inte.... äsch! Kom iaf fram till att det inte var sambon! *s* Tänkte att det kanske var en bil som kört in i huset där nere.. men ähhh.. då borde jag väl hör smällen? Somnade iaf om... haha! Vaknade av ett sms från mamma om att jag skulle ringa sen och berätta om jordbävningen.. haha.. say what...?! Coolt. äntligen händer det nåt! :-D Ska ringa till mamsen nu da!
Puss!

Money money money...

Herregud, vad sweet! Jag har noll koll på mina finanser. Jag hittade en tusenlapp på sparkontot som jag inte visste om! haha! Kanske familjen får julklappar i år också.. ;) Jag har ju 2400 spänn på mitt andra konto också.. så vi har nog råd med bensinen också! *s* Gött mos! Nu ska jag gå och köpa frukost... :) 


Puss!

Idol - finalen!

Det är konstigt när man sitter i början av hösten och lyssnar på alla idol-deltagarna.  Idol-finalen känns ju sååååå långt bort just då. Men nu är det tamejtusan finalen och det är snart jul! hjälp! 
Vi har iaf röstat varsin gång på Kevin. Tror dessutom han vill vinna allra mest av dom två.. Även om Alice var lite bättre i kväll faktiskt.. Nåja.. heja den som vinner! 

Puss!

Snööööö! :-D

Fan, va gött! Det snöar verkligen ikväll.. sån där riktig snö som det bara är i norr.. sån som ligger kvar asså! Men ja, den lär ju smälta lagom tills man vaknar imorrn säkert.. :-/

Mitt hjärta! :) 


Puss!

Loffe..


Jag har lekt med Photoshop hela kvällen.. igår lyckades jag iaf med den här! *stolt*
Puss!

Kärlek!


Javisst är hon världens bästa! <3
Puss!

Pepparkakshus - tävling! Bidrag nummer 1.

Här är min hunds bidrag.. tänk på att han är hund, ganska bra eller hur? ;) 


Okej, vi hjälpte honom kanske lite.. eller ja, vi gjorde allt egentligen.. men det ser ju
FÖRJÄVLIGT ut.. tyvärr! ;) 
Puss!

Pepparkakshus - tävling!

Hej alla glada läsare! (typ alla 5 eller hur många jag nu har... haha!) 
Nu ska vi ha en tävling, vettja! Jag utmanar er på schyssta pepparkakshus! 
Den som vinner får.. ehhh.. en påse "Non Stop"! Tävlingen pågår tills julgransplundringen
som brukar vara i januari.. väl?! ;) 

Skicka en länk till erat snygga hus! Jag utser vinnaren. Eventuell vinstskatt betalas
av vinnaren. 


Puss!

Lekt med Photoshop!

Min nya hobby tror jag bestämt! *s*


Puss!

Julstämning!

Vi ska jobba hårt med julstämningen här hemma idag... Ska baka pepparkakor och typdligen också lussebullar.. plus att jag köpt ett pepparkakshus som jag vill sätta ihop.. äre jul så äre.. inte för att det märks, men ändå.. jaja, det är ju inte jul än på ett tag heller.. hoppas jag! Har ju inte köpt några julklappar liksom.. vette fan hur man ska ha råd med det heller, men det är ju en annan femma.. :P 
Har för övrigt pyntat hallen med en ljus-grej.. Jossan kommer hata det så den åker säkert ner om några minuter.. haha! Men det är ju  tanken som räknas.. *s* 


Puss!

Jobba jobba!

Idag har jag JOBBAT! Jag har t o m haft en lärartjänst.. herregud, känner mej vuxen asså. *garv*
Å andra sidan så var det en "fusk-dag" eftersom vi bakade pepparkakor, såg på film och gjorde julkort.. men ändå! ;) 
Jobbade bara 8-14 så det var ju göttans! :-D

Nu ska jag ut med hunden innan jag hopppar i säng! *tss*
Puss!

Ögoninfllammation?!

Japp, Jossan har en förkärlek till att vara sjuk tydligen så nu är det ögoninflammation som gäller.. spännande värre! Börjar ngo bli lite hypokondrisk och känna att det gör lite ont i mina ögon också nu... haha! 

Nåja, jag gjorde till slut en god middag ikväll.. efter en massa gnäll.. ;) Är man är stjärna så är man! *s* 

Trött är jag också.. ska jobba imorrn 08-14 så det är ju lagom länge! :P Skulle tydligen göra pepparkakor och kolla film.. får väl se om det stämmer.. dom jagade mej från en annan skola idag också.. haha.. nice att vara eftertraktad! *s* 

Var och provade massa kläder. Slutade med att jag blev sur. Fcuk! 
Puss!

Love - Björn Borg

http://www.bjornborg.se/en/Love/

För jävla kul asså... haha!
Puss!

True colors!

Björn Bög.. Ehhh... Björn Borg menar jag såklart! Yey! :-D


Puss!

Give a litttle bit!

Jag har verkligen fått den där låten från MQ-reklamen på hjärnan.. fy fan vad jobbigt! :-/


Puss!

Forever and ever!

Jag vet, jag är en TÖNT! Jag kan denna låt utantill... haha! 


Puss!

Till min T-P! :)

Puss! <3


Puss!

Release me!

När jag var ute på min lilla jorden runt-tripp så spelades den här tydligen för fullt i Sverige.. så jag var väl nåt halvår sen med att älska den.. men seriöst.. den är ju sjukt bra.. en sån där låt jag kan ha på repeat utan att tröttna! :) 


Puss!

Petter!

Kan inte hjälpa det, men jag gillar snubben! 
Jag är lite hemligt kär i honom, kanske för att han bor
i Åre typ.. jag vill fan också ha SNÖÖÖ! *mummel* 

Bra låt med honom och Säkert iaf! :) 


Puss!

Maia..

Hon kommer se sjukt snygg ut fortfarande när man själv är skrynklig som ett gammalt äpple... 



Sjunger bra gör hon ju med! :) 




Jag o brunetter asså! ;) Nu ska jag ut med min blondin lite innan jag ska lägga
mig hos min brunett! :-D 

Puss!

Tenta - där satt den?

Tyckte tentan gick lite väl lätt idag.. jag kommer väl ha IG bara för därför.. rätt åt mej i sånna fall... jag borde fan plugga lite mer nu asså.. jag har bara glidit igenom denna periods skola.. fi fan... (vad gött!!) 

Klarar jag denna tenta så ska jag nog hålla en egen högskolekurs i sommar "Hur man klarar en tenta utan att plugga särskilt mycket". Haha! 

Nu ska vi kolla på Idol.. måste stänga ner innan Jossan blir sur! ;) 
Puss!

Johan Palms fans kan slänga sig i väggen!

Alla dessa underbara fans! :-D


Puss!

Dramatik i biblioteket!

Sitter i biblioteket och pluggar eftersom jag kan koncentrera mig bäst där.. och imorrn har vi tenta... GAAAH! Jag drömde om det inatt.. vi fick tillbaka tentorna.. och jag hade bara svarat på en enda sak... Fick 1 poäng! Haha! Vilken miss liksom.. så nu är man juh lite orolig för imorrn...  Nåja, nog om det.. Jag kom hit strax efter kvart över 8... (Helt otroligt, jag vet!!!) Snott ett grupprum och sitter i godan ro... helt plötsligt drar brandlarmet igång... DRAMATIK! Haha! Jag satt kvar med risk för att brinna inne... :P Men ja, som ni märker lever jag ännu! Hehe..

Fan, nu slängde dom ut mig från grupprummet också.. Bitches! Haha!

Plugga nu kanske... ?!
Puss!

Så fick även Skåne lite snö...


Skid(t)skytte på tv och det snöar ute. Trodde jag skulle slippa att cykla i snön när jag pensionerat mig från Posten, men nehej då... *aaaaargh* 

Har spelat fotboll med barnen idag. Jag är juh typ kändis där.. haha! Den dagen de inser att jag inte är så bra egentligen kommer jag ha som allmän sorgedag... *garv* Men pengar för att spela fotboll är bra, jag känner mig nästan som ett fotbollsproffs... haha!

Borde  plugga nu igen.. eller åka till svärmor på Light-party... ;) 


Puss!

Ekonomisk som tusan idag!

När jag äntligen kom till skolan idag så gick jag plus på pengakontot. Först delades det ut redbull, fattades bara vokdan liskom.. (dåligt!!), sen hittade jag för tusan en tjuga i trappan vid bibllioteket.. oj oj oj.. måste ha varit min turdag.. :P Jo, för  lite senare när  vi skulle fylla på solkortet så var det dubbelt upp.. haha! Sweet! Nu ska vi sola utav helvete.. ehhh.. eller inte.. men ändå... *s* 

Nu ska vi roa oss med att måla naglarna på hunden.. eller klorna snarare... 

Puss!

Är det illa?

Är det illa när grannen verkar poppa Abba på högsta volym en tisdagsmorgon klockan 09?!


Puss!

Jäkla hund!

Jahapp, så sitter man här i köket på golvet när man borde vara i skolan om 4 min... *suck* Hundjävel! Efter den extra långa morgonpromenaden så fick han världens ryck på balkongen... okej, jag slapp juh bada honom men å andra sidan så skadade han ena klon på baktassen.. så nu ligger han brevid mej med en näsduk som förband.. tratt på! Haha.. Jossan kommer hem om ett tag och tar hand om det... Nåja.. ville inte direkt  att han skulle förblöda när jag var i skolan.. det såg ut som ett riktigt blodbad i trapphuset... *eeeek* Men det har nog slutat blöda nu iaf.. :) 

Hmm.. om man skulle plugga lite iställlet då tills man kan gå iväg till skolan..?! Fi fan.. jag borde ha panik men jag är inte alls stressad.. kan bero på att jag nog inte själv inser att det är 3 dagar kvar... *gulp*


Puss!

Simma ett maraton?

Hade en sån sjuk dröm inatt alltså! Drömde att jag skulle simma ett maraton typ.. men halva bassängen var så grund att man fick gå i den delen.. så det slutade med att man inte simmade särskilt mycket... haha! Dessutom hölls det samtidigt typ en  Idol-tävling.. Vi har en i klassen som jag tycker påminner om hon  Marie Lindberg, så jag skulle rösta på henne.... öhh... haha! 

Nä, nu ska jag äta frukost innan jag och Loffe går ut på en liten runda.. :) 
Puss!