Fula nyfödda barn..Det är tur att nyfödda barn har föräldrar och familj som tycker att dom är det finaste som finns... för det är dom inte.. ehhh.. elleer ja, det är ju en  smaksak.. men nu har jag kollat på typ 80 nyfödda barn och jag kunde nog bara hitta 10 som man kan kalla söta.. haha! Det är kanske hemskt sagt, men dom är faktiskt inte söta när dom är nyfödda.. men de blir äldra och oftast sötare med tiden.. haha!

Konstaterat av 80 nyfödda:
3 st har fått namnet Ebba
2 st har fått namnet Ebbe.
1 st har fått namnet Elvis.
3 st har fått namnet Hugo.
2 st har fått namet Tindra.
1 st har fått namnet Engla.
Pampers sponsrar med mössa.
Ljuset är inte bra arrangerat.
Nyfödda skulle lätt få stand in-roller för ryska boxare.

Har ingen bild på mig själv som nyfödd på datorn.. och jag vill ju inte hänga ut en ful bebis heller.. haha.. så ni får nöja er med ett gammalt kort från min mobil på Elsa.... haha! Det är ju en bebis iaf.. typ!
Puss!

Dubbla underställ?Hmm.. älsklingen kommer väl få förfrysningsskador om fötterna... ;)
Minus 23 grader på vår första brädåkardag.... tur man köpt 2 underställ....  Det blåser ju inte så mycket heller.. man ska vara tacksam för det liksom.. fi faaaaaaan vad jag längtar!
Puss!

Man vet aldrig var man hamnar...

På  lördag smäller det.. då drar vi med hela Svenssons till fjällen.. vi åker tryggt och säkert med GPS:en... eller ja, tryggt o säkert kanske är att ta i....? ;)


Gps ledde turist ut på skoterled

Den kvinnliga turisten var på väg till Sälenfjällen. För att hitta dit använde hon en gps – som ledde henne ut på en skoterled. Kvinnan körde i elva kilometer innan hon fastnade i snön och tvingades larma bilbärgare, skriver Falu Kuriren.

– Jag fick uppmana henne att ta det lugnt, sitta kvar i bilen där hon kunde ha det varmt och se till att mobiltelefonen hölls laddad, berättar bilbärgaren Jan Persson vid Assistancekåren i Sälen för tidningen.

Det var dock inte helt enkelt för bärgaren att hitta kvinnan som inte alls visste var hon befann sig. Räddningen blev några skoterförare som råkade köra förbi kvinnan och kunde hjälpa henne loss.

Enligt Falu Kuriren har fler turister ”lurats” av gps:er i vinter. I förra veckan var det en turistbuss från Sälen som hamnade på ishala skogsvägar, kanade ner i ett dike och välte. Chauffören fick gå i fyra timmar innan han hittade hjälp.

(Källa: http://www.aftonbladet.se/bil/article4269986.ab)
Puss!

Hoppsan! Förlåt...

Det var längesen jag skrev nåt tror jag.. jag är ganska dålig detta året på att skriva nåt.. men grrejjen är den att jag som nyårslöfte sagt att jag inte ska sitta så mycket på internet.. så det har jag inte heller gjort... Ehhh.. eller vad tusan, det där var ljug allltihopa.. vi har skaffat Xbox360 och spelar just nu som GALNINGAR!!!! Men ni kan vara lugna för imorrn så är det slut med det.. eller ja, för då har vi iaf klarat av det spelet vi spelar typ hela tiden.. GTA IV. Asså.... jag visste ju om att Jossan har ett väldigt temprament.. men ändå... det finns inget roligare än när hon skriker på alla fiender i spelet och sen skäller hon ut mej för att jag håller på att dö av skratt åt henne.. sen ibland brukar hon skälla på mig när jag spelar för att jag är så dålig.. eller ja, mindre bra kanske.. men det tar sig... tror jag! *s*

Oh well.. nu ska jag sova.. har skickat vår vetenskapliga rapport tillbaka till Johanna.. så imorrn är det bara lite finslip kvar att göra på den.. o sen är den KLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!!!! :-D Det är tur jag har henne för annars hade jag antagligen suttit med den på fredag kväll kl 22 och varit lite halvstressad som med den pedagogiska uppgiften.. haha.. men va fan.. det går ju till slut vilket fall som helst... :P

Nästa vecka börja vi med våra inriktingar i skolan och det är faktiskt lite tråkigt.. jag trivs så himla bra i klassen och alla är schyssta och funkar bra.. det är ingen jag hatar även om man inte kan älska alla.... haha! Det är vissa jag kanske tål lite mindre men jag står ut med dom iaf.. sålänge man inte ska dras med dom i 4 år till HELA tiden.. *s* Ska bli kul o se om det blir några fler klasskamrater också eller om vi stannar på den magiska siffran 6... hahahha

Va fan.. jag måste sova nu.... det här börjar gå över styr och jag börjar tro att jag faktiskt är himla rolig.... ska dessutom försöka ta mig upp ur sängen i rimlig tid så vi blir klara med arbetet också.. men sover jag i 6 timmar är klockan inte ens 10.. så det är ju luuuuuugnt! jag kan då aldrig stressa... *s*

Tack o gonatt! :)

Puss!

Tentan gick fint och jag är trött som en gnu!

Shit, dagen tog verkligen på krafterna idag... åkt fram och tillbaka mellan skola, fritids och hem.. *s* Men nu är jag ÄNTLIGEN hemma och ska göra det sista på min skrivuppgift innan jag somnar i soffan.. *s* Har tackat ja till jobb imorrn också.. börjar iofs inte förrän 11 så man får sova lite iaf..

idag fick jag dock stänga och larma skolan.. ja, man stiger snabbt i graderna tydligen.. ehm.. okej, kanske inte såååå ärofulllt att få låsa o larma.. men vi kan väl låtsas?! ;)

Fick iaf godkänt på tentan vi hade.. *wiiiiie* Happy happy happy! Känns gött.. fast jag lovar att plugga mer nästa gång.. ;)

Nu ska jag plugga...fast inte till nästa tenta!
Puss!

Skola, jobb, skola, jobb o sen lite skola till imorrn!

Ja, som ni förstår ligger jag alltså inte på latsidan när det gäller allt annat än denna blogg.. God fortsättning,  som vi säger i branschen! Nytt år, nya tag! Så mycket som jag pluggat hittils i år är nog ungefär lika mycket jag pluggat de senaste året.. eller nääää.. nu ljög jag banne mig! Men ändå, idag har jag faktiskt suttit hela dan med min skrivuppgift! *stolt* Började faktiskt igår... Först insåg jag att det var en bok jag inte hade.. som tur var fanns den på biblioteket som skulle stänga om en halvtimme. så jag tog cykeln med fara för mitt eget liv på dessa hala vägar så åkte jag till bibblan. Hittade boken bland alla onda pluggisar.. eller va tusan.. de såg faktiskt inte så mordiska ut... *pjuh* Värre dagen innan..då hade man nog kunnat få en dolk i ryggen eller nåt.. Oh well.. bara för att jag hittade den så snart så blev jag tvungen att kolla om det fanns nån film att hyra på bibblan.. javisst.. Svenska Hjärtan Säsong 1. Ida höll på att DÖ när jag berättade vad jag hade hyrt, men va fan... är vi pensionärer här hemma så är vi! *tss* Så igår hade vi maraton... 6 avsnitt  och alla 1 timme långt.. haha! I förmiddags så kollade vi på de 2 sista avsnitten också.. *s* Nåja, när vi sett klart på de två sista avsnitten så började jag plugga igen.. det var kanske en lite miss att hyra 8 timmar film när man borde plugga...?!

Nåväl, imorrn ska jag iaf först till skolan för att få reda på tentaresultat.. *gulp* ju längre tiden går dessto mer tror man på ett IG: Precis när jag kom ut från tentan så kändes det som "Yes, där satt den!!!", men nu... hjäääälp! Nåväl, direkt från tentaresultatet ska jag jobba på fritids.. spela fotboll  med kidsen, ni vet! ;) Sen på min lunch måste jag tillbaka till skolan för handledning på mitt och Johannas arbete... *gaaah* och efter det tillbaka för att jobba på fritids igen.. undrar om jag kan smuggla med mig lite böcker? ;) Efter jag slutat jobba vis 18-tiden ska jag nämligen avsluta min skrivuppgift som ska vara inne senast 23.59... stressad? Vem?! JAG?! Nähä då... *tss*
Puss!