Saker som får en att känna sig som "hemma"...

Arla-mjölk i affären och ABC-nyheterna på TV. Var bor vi? På en jävligt fin adress i huvudstaden.. eller bara ovanför Åhlens i K-town... Who cares?! Vi kan leka stockholmare här nere! :-D

I sommar ska vi dock leka turister i Stockholm... på ett sätt är vi ju det.. men...man kan sin stad utan och innan... ungefär! Men nu har vi iaf bokat vandrarhem 3 nätter i sommar under priden.. haha.. det ska bli göttans! Inte så dyrt heller så det är perfa.. jag är stolt att jag lyckats boka! Har inte använt den sidan sen vi bokade hostel i Santo Domingo... 2 år sen... oh myyyy...!!!! Galet! Längtar jag tillbaka? Jajemänsan! Kanske inte taxi-resan då.... ehhh......

7 grader och sol imorrn i storstan.. bara så ni vet! ;)
Puss!

Kladdkake-problemet...

Förut var jag så sjuuuukt sugen på kladdkaka.. så jag blev tvungen att göra en kladdkaka.. men nu när den är klar är jag inte sugen längre.. hmmm.. varför blir det alltid såhär? haha! Jaja... får se om jjag offrar mig på en bit eller om jag struntar i det och leker nyttig istället... hahahha!

2869:- tillbaka på skatten.. den tacka vi för! Speciellt som man inte vet hur det ser ut i sommar... har ju sökt lite sommarkurser men det är ju ingen garanti.. sitter med en liten oros-klump i magen när jag tänker på sommaren.. men det kanske löser sig?! jajja..

Puss!

Sommartider - hej hej!


Loffe njuter i solen.... :)

Idag på after work-promenaden med Loffe känndes det riktigt vår-igt. Hur mysigt som helst! Måste vara för  att det numera är sommartid... haha!

Vår handledare på dagis är sjuk så jag och Linda har det bra! haha! Vi sköter oss faktiskt! Jag är ju fortfarande en stjärna och Linda vill vara som jag! haha! Att jag verkar vara så cool och avslappnad på mina samlingar beror inte på att jag är det... utan att jag måste fundera ut något bra samtidigt.. haha! 4 dagar kvar sen är det sovmorgon, korta dagar och hundpromenader i solen som gäller.... ;) Man har det ju för bra ibland asså! Ehm, fast vi har en hel del arbeten som ska vara klara tills den typ 15:de april.. men men.. det löser sig i halvlek som jag brukar säga!

Jossan har pratat i telefon i 2 timmar nu så jag får väl ta Loffe under armen o gå ut o kissa... sen ska jag sova så jag orkar med påskfesten imorrn.. ska ha min egen lilla "station" på påskrundan... oj oj oj.. vet inte riktigt hur det går till men det löser sig säkert... eeeeeeeeeehhh... hahahahahaha!
Puss!

Helg och pruttar!

Äntligen helg!
Jag vet inte riktigt vad klockan är märker jag.. men jag gissar att datorn har ställt om till sommartid nu.. o det känns ju trevligt.. dock var det inte meningen att vara vaken såhär länge... jaja...
I fredags så hade jag en hinderbana med alla 5-åringar på gympan... snacka om att jag gjorde succe! ;) Hell yeah! Eller ja, det var kanske hinderbanan som gjorde succé iofs..... hehe! Men sen vid lunchen fick jag alla att säga att jag var deras favorritfröken.... jag kommer sakna dom sen... barnen asså! Fi faaan! Men det är skönt för alla andra att jag inte lurar i dom mer dumheter..... På onsdag är det ju första april och då tänkte jag att vi ska färga mjölken BLÅ! Hahahaha...!!!! Vet inte riktigt om det ingår i 1:a april-skämt, men va fan! :P Idag ska jag dock bara vila mig i form och ladda inför den sista veckan.. sen börjar det slappa livet igen... hahaha!



- Karsten, har du kontakt?
- Nei, för i hilvede... Loffe har lagt en riktig brakare!

Loffe är på sitt pruttiga humör idag... han satte av en riktig prutt nyss i köket när han satt ner... så det lät lite extra med rumpan mot golvet.... hahahahaha! Innan la han en riktig fis dessutom så han vände sig o tittade på rumpan... oj oj oj... inte lätt o vara hund!

Ibland saknar man stockholm lite... idag till exempel så var det en bil som körde mot enkelriktat... det kan inte ha undgått nån som är från denna stad att gatan är enkelriktad.. men tydligen... eller så var de fulla... men då kom jag på att jag aldrig hade brytt mig om det hade utspelat sig i sthlm... va fan... där gör man allt för att spara lite tid! ;) Sen var det dessutom en snubbe som stod mitt i gatan utan att flytta på sig... *AAAARGH* Vad är det med folket ikväll??? Vi körde inte på honom, men jag önskar vi hade en riktig lastbils-tuta... då hade han nog dött.. av en hjärtattack asså!

Sova var det ja.... jag sitter med munnen full av tandkräm...sweet!
Puss!

Dagisfotboll!

Vi är ju ute på praktik(VFU) nu och har det allmänt skoj! Jag är självklart den bästa fröken de någonsin haft.. ehh... eller ja... skitsamma.. de tycker nog om mig iaf! ;) Vad man gör på dagarna...?! Tja, man spelar fotboll, lägger pussel, ritar, äter och busar. Vi brukar läsa saga efter lunch... brukar bli imponerad av mig själv att jag en gång i tiden lärt mig läsa.... haha! När vi är ute på gården är jag fast på fotbollsplanen.. man känner sig lite slapp, men eftersom alla andra vuxna mest står o ser till att alla andra barn sköter sig så har jag "gratis" motion. Pust! Jag  spelar som en gudinna.. eller nja... haha.. men jag ser till att matchen är jämn iaf.. när jag leder för mycket sätter jag in Linda i mål så jämnar det ut sig.... hahaha! Idag har vi dessutom spelat så mycket att jag typ har träningsvärk.... hahahahaa! Kan bero på att jag spelade i kängor också... kanske... hoppas jag!

Dagen bästa varr dock när Linda o jag var i köket.. hade med mig en lill-chipp för att hälla karamellfärg i mjölk.. eftersom vi hade ätit våfflor så var det några våfflor kvar som vi ändå skulle slänga... när chippen höll på med karamellfärgen försökte jag äta en våffla utan att det skulle märkas... tyvärr såg han sista tuggan... så han fick en våffla om han lovade att inte säga det till nån... hahaha.. älskar barnen! Jag fick hålla vakt för alla fröknar och barn för att han inte ville bli upptäckt! Jag vill också ha en lill-chipp att lura i massa dumma saker.... :-D Det var ju lätt när småsyskonen var unga och dumma! ;) Man saknar ju det lite... nog för att dom fortfarande är det, unga och dumma asså, men inte på samma sätt!

På torsdag ska det komma en brutta (människa i snart pensionsålder) från högskolan som ska kolla på oss... ehm, det känns ju lite konstigt att bli godkänd för att man leker med barnen... haha.. men jag ska hålla i en aktivitet också så det blir nog kanon! Ska låtsas som om hon inte finns bara... ;)
Har dock fått beröm för en hel del utveckling sen sist så det känns ju kul! :) Kan bero på att jag kan hålla mig vaken på dagarna när jag inte är uppe kvart över 2 på natten redan... :P

Förresten, det var full snöstorm imorse när jag gick upp.. fy faaan.. hade lust att lägga mig i sängen igen bara.... skulle det inte bli VÅR?!?! Va va vaaaaaaa?
Puss!

Vinnare av melodifestivalen är....



.... L O F F E ! ! ! !

Tveksamt om man kan vakna på ett bättre sätt.. ärligt alltså.. trots att klockan var innan 07 en fredagsmorgon.. jag hade blivit väckt av att de ville ha in en vikarie till en skola.. när jag hade tackat nej så hörde jag en arg röst brevid mig säga:
- Jag drömde precis att Loffe vann melodifestivalen! Precis när efterfesten skulle börja så låter din mobil så jag vaknar!!! *mummel mutter* Faaaaan....!!!!

Jag dör av skratt - mer eller mindre. Hallå, inte ens jag kan drömma nåt så sjukt! Dessutom så jagade jag all press och sa att JAG var Loffe matte... hahaha... men tyvärr gott folk så slutar det inte här.. nähä då! Loffe springer runt på scenen med sin pokal i munnen... (bara tanken får mig att fnissa...) han har dessutom kostym på sig.. och hög hatt! Hahahaha.. jag får nu ett stark behov av att klä ut Loffe i lite finkläder tills den "riktiga" finalen imorrn.. hahahaha...

Jossan var dessutom sur att när hon för en gångs skull var riktigt stolt över Loffe så var det en dröm hon vaknade ifrån... :P Jösses... Alcazar som blev tvåa bara i tävlingen var tydligen rasande... haha!

Som ni  hör är Jossan riktigt laddad inför imorrn! Får se om hon kan sova lite inatt trots alla förväntningar.. ochh om jag inte ber henne berätta om den fantastiska drömmen en gång till.. ;)
Puss!

3 timmar och 2 skavsår... en promenad!



Idag var Loffe och jag på en liten utflykt till skolan... jag skulle ta en liten notis om vårat
naturrum så då tog jag med mig Loffen på en liten promenad samtidigt.. har nämligen ingen
cykel så det är buss eller promenad som gäller.. oh well..

För det första... på nåt sätt så kom han ut ur kopplet.. haha! Helt plötsligt stod han brevid mig.. utan
koppel.. eftersom jag precis sett en kanin fara med världens fart så hade jag lätt kunnat få ett
nervöst sammanbrott just då.. men jag låtsades som om det regnade... som det visserligen också gjorde.. och kopplade fast honom igen.. haha...

Sen tog vi en liten omväg hem.. ehm... men loffe var duktig.. gick i stegar ovanför taggtråd.. och i brist på bättre
vägar gick han även under taggtråd.. haha.. jag med! Fastnade bara lite... tur ingen såg! hahaha!

Nåja.. eftersom mina vanliga skor precis tvättats så var de blöta och även hemma på elementet.. så jag hade
ett par skor jag inte haft sen i höstat... SKAVSÅR!!! Aj aj aj.. sista 45 min var ju plågsamma kan jag ju meddela! ;) Var ju inte meingen att jag skulle gå så länge heller.. ehm.. jag som hade tänkt gå till gymmet o allt.. det får vänta tills imorrn eftersom vi ändå ska ha gympakläder med oss.. och dessutom åker jag bussen som stannar vid gymmet... HIGH FIVE! ;)

Oh well.. nu ska jag massera jossans hjärna tydligen.. haha.. ett jävla tjat! :P
Puss!

Vad är nytt?



Jaha  ja.. det var väl nån vecka sen jag skrev nåt.. men jag har varit sååååå upptagen... ehm.. haha.. inte så jätte kanske.. men det låter ju bra! ;) Nåväl... låt oss höra....

Jag och Jossan har varit riktigt kulturella.. ja, så mycket har vi nog aldrig varit... typ iaf! Vi var och såg Rent, musikalen ni vet, på teatern här i stan. Det var ju riktigt trevligt! :-) Så trevligt att vi nu också bokat biljetter till Big Comedy i april... visserligen i Karlskrona, men ändå... det kommer bli ett äventyr.. och Loffe får bo hos Nemo en natt.. Alla nöjda och glada med andra ord... haha!

Efter sju svåra år eller nåt.. så har jag iaf skaffat mig ett gymkort.. själv! Jossan kom på att hon ska börja med att bara springa utomhus istället.. men men.. jag vet att jag aldrig kommer göra det frivilligt så gymmet passar nog bättre för mej faktiskt... det är enda gången jag vill springa frivilligt.. eller ja, jag har faktiskt sprungit sthlm runt en eller två gånger... haha!

Krockat med cykeln har jag ju också gjort.. ehm.. det var INTE mitt fel.. o det var tur man kom i väldigt långsam fart... men cykeln blev väldigt sne och Jossans pappa har fått åka till cykelhandlaren TWICE.....!!! *s* Uj uj.. lite blåa knän var det enda felet på mig iaf.. :) även om jag mest oroade mig för att jag blev så j-la sen till jobbet... haha!

Ah! Vi har ju fått en massa tv-kanaler också!!!! Lyckan är med andra ord fullständig! Happy happy happy.....!!! Synd att vintern är över o man snart kommer ligga i parken o sola... med alla dessa tv-kanaler.. suck! Men Loffe är lycklig iaf att ha Animal Planet.. hahha! Me too! ;)

Imorrn ska vi ut till Degis igen... Dagis i Degis som vi säger i branschen.. fast egentligen måste man nog säga förskola... haha! Men dagis är alltid dagis... :P
Puss!

Idag tog jag tag i mitt liv... eller ja... TYP!

Oj oj oj... Vilken helg... ;) Så här mycket har jag inte shoppat sen Sundsvall brann! Ehh.. på ett ungefär alltså! Haha.. I fredags hade vi lite fredags-shopping på Stadium.. Brukar aldrig hitta nåt när jag letar.. så denna gång letade jag inte.. å hittade två tröjor jag gillade.. o de var inte ens särskilt dyra! Sweet! Så det blev en tröja där..

Igår hjälpte vi Jossans mormor och morfar att flytta hela dagen... som "Tack för besväret" fick vi en hel massa pengar.. Ehm.. det var väldigt snällt! :)

Idag var vi först förbi Jossans gamla kompis o drack kaffe framför Vassaloppet.. vem vann?!ehm.. haha! Nåväl, sen en sväng förbi de nyinflyttade innan vi åkte hemåt igen.. vi skulle bara förbi Stadium en sväng.. såg ett par käcka skor på internet vi ville kolla på... då hittade vi ett par andra skor istället.. Lila Nike - oooooooouuuuiiiiie! Tack för dem! Jossan köpte likadana.. eller ja, hon köpte svarta istället... Anway.. jossan skulle köpa löparbyxor så medan hon letade det hittade jag världens snyggaste bikiniöverdel... eeeeehhh.. ja, det är kanske lite väl långt till säsongen, men jag köpte den ändå! Jossans föräldrar har ju skaffat pool så det lär väl bli poolparty snart?! ;)

Väl hemma så kom jag på att jag borde skaffa lite böcker till skolan.. hittills har jag klarat mig utan en enda bok i skolan denna termin.. men det känns som om jag kommer bli avslöjad snart om jag inte får alla böckerna jag "Beställt men inte fått...." Hahahahahaha! Jag  beställde 4 böcker vi kanske borde ha.. 970.-.. fi faaan! Men så är det när man tar tag i sitt liv... ;) Slipper man springa på bibblan och sno böcker av klasskamraterna hela tiden dessutom! :)

Imorrn ska jag och Linda ut i Degis till våra knattar.. det är utedag o vi ska göra lite psykologiska experiment sen.. kan bli spännande! :-D

Puss!