Söndagsångest?


Idag har det varit ett jävla liv nere på byn. Det har nämligen varit skyltsöndag och vi bor för tusan mitt i city, eller ja centrum asså. ;) Så vi har haft stadsmusikkåren, jultomten och en himla massa folk utanför hela dagen. Man fick nästan tränga sig fram när vi var ute runt 16-tiden... på en SÖNDAG! Jag är i chock. Typ! 

Dessutom är det ju första advent, men vi har såklart glömt att tända första ljuset i ljusstaken, såvitt jag vet iaf! Men vi hade andra ljus tända åtminstonde och dessutom åt vi en julig pizza.. eller nja, kebabpizza egentligen. 

Sen äre som vanligt på söndagar att man har den vanliga lilla ångesten, att man typ borde ha pluggat istället för att sitta här och ha tråkigt.. inte för att det är såååå kul att plugga heller.. men ändå! 

1:a december imorrn.. tiden går fort när man har roligt. Jag längtar till snön, några 25 grader och sol får man juh ändå inte.. oh well.
Puss!

IKEA - känner du igen dej?


I jul blir det iaf ett IKEA-besök.. :) tur man inte har hans humör iaf!
Puss!

Nightvision!

Han är juh för skön, Karsten! ;) 


Puss!

När han var bra...

..så lät han såhär. Sen kom han i målbrottet.. tyvärr är väl tjejerna i den ¨åldern vana och det var därför han var så populär... nåja.. 


Puss!

Behöver du skratta lite?


Haha! Förlåt... kan inte sluta garva!
Puss!

Australien och fika!

Nu borde jag nog skynda mig lite eftersom jag ska stå nere på gatan och leta Sofie om typ 10 min. Samtidigt håller jag på att kopiera lite källkritik från en bok... :P Det här med att skynda sig är inte riktigt min grej. ;) 

Sofie och jag har inte träffats på 100 år.. men det ska bli sååå kul! Vi var i Australien tillsammans för TIO ÅR SEN!!! Shit pommes vad gammal man känner sig... ;) 

Nåja, vi ska gå o fika nånstans.. hmm.. blir väl nåt på min gata,, *s* 

Jobbigt, jag har nån brödsmula under en av tangenterna.. haha! 
Puss!

Det bästa jag sett!


Förlåt mig, men detta måste ha varit det roligaste som visats i svensk tv. Jag trodde jag skulle dö av skratt.. 

Puss!

Happy, happy som fan!


Fy sjutton vad glad jag är!! Jag klarade tentan, god damn it! ;) Var helt inställd på ett IG men man går juh in och dominerar hela skiten, som vanligt! :P Eller ja, va fan.. jag fick preciis G men lika glad är jag för det... Wiiiie! 

Ikväll intas lasange och öl tills det sprutar ur öronen på mig... ;) Jag ska inte tänka en sekund på skolan.. bara på mitt underbara G! :-D 

Puss!

Födelsedag is the shit!

Fast det är ju tur at man inte fyller år oftare än vad man gör.. för man blir juh helt slut.. men glad! :-D 
Började dagen med att gå och hämta mina presenter jag hade gömt i klädkammaren.. haha.. inte lätt men en
nyfiken sambo! ;) (Nä, inte  så att hon tänkte tjuvkolla dom innan eller så... haha!) Fick en vas, ett par örhängen och en ungsform.. så nu kan jag göra lasange utan att grisa FÖR mycket.. ;) Sen så fick jag pengar att köpa en  jacka.. Tjoho! 
Så det gjorde jag och Jossan när vi hade kommit hem på eftermiddagen.. Så nu är jag tamejtusan snyggast i stan.. eller har iaf snyggast jacka.. *tss* Hade lite beslutsångest på Stadium så vi gick till Intersport och hittade ett mellanting.. haha! Perfekt - precis som jag! ;) Träffade Jessie på stan och åt lunch.. *mumma* fick örhängen och pepparkaksdeg.. haha! Undrar förresten om hon inte tycker jag är snäll..?! :-P Fick juh förresten en lite tidig present i veckan, en björn borg-väska.. :) Och så ska vi juh ta oss till Köpenhamn nån helg, hjärtat och jag! *mys* 
Snart ska vi iväg till Jossans mormor och morfar för att äta tårta.. *s* Börjar dock bli lite hungrig.. hmmm.. inte bra! Nåja.. det löser sig i halvlek.. :) 
Puss!

Grattis på mig!!

Nä, känner mej inte ett dugg äldre trots att klockan är 8 minuter efter midnatt och jag faktiskt firar min 27de födelsedag. Nåja.. det kanske kommer... 

Loffes inre klocka verkar gå fel, för han kom fram och pussade på mig 5 min för tidigt.. men det är juh trots allt tanken som räknas... inte så lätt om man inte kan klockan.. kan bero på att han är kissnödig också så jag måste testa det  innan vi går och lägger oss... :) 
Puss!

Nu har vi hyrt videofilm!

Haha! Okej, nu för tiden heter det oftast DVD-film.. och dessutom laddar man hem det.. men va fan.. idag gick vi och HYRDE 3 filmer faktiskt. :-O Sweet! Vi ska ha MYSKVÄLL! Haha.. Jossan bli galen när jag säger så eftersom vi typ alltid har sånna kvällar.. men ändå.. det är juh mysigt.. på sitt sätt! ;)

Jag har precis gjort potatisgratäng som står inne i ugnen och ska snart fixa lite kött till... jag är en förbannat bra kock alltså! Seriöst.. jag borde bli kock egentligen... ;P Var och shoppade mat idag på Maxi.. det är spännande! Eller nja, men det är så stressad miljö där att jag trivs som fan.. det är lite som Stockholm liksom... :) 

Imorrn bli jag gammal.. ska inte öppna presenterna idag. Big NO NO! (Jossan försök inte....!!!) 


Förra årets tårta... :) 

Puss!

Matblogg?

Ett tag tänkte jag att man kanske skulle skriva en matblogg. Sen kom jag på att jag inte gör särskilt mycket olika mat så det hade till slut blivit ganska så trist... eller ja, efter max 2 veckor hade ni sett samma mat om och om igen.. om det nu är så att man skriver om det man äter?!

Men nu ska jag skriva en liten mini-mat-blogg...

Idag har jag ätit kycklingsallad! 
Man tar bara lite sallad.. sen tillsätter man kyckling!

HAHA!
Puss!

Ka-ka-ka-kallt!

Fi fan vad det är kallt ute. Fattar inte ens varför vi bor i Sverige när vi ändå hatar kylan...?!
Jag skulle lätt byta det mot 25 grader och sol året om. Yepp, thats right! 
Idag har jag sett snö. 
Puss!

Tjockis!

När man kollar på 4:ans fantastiska dokumäntär om riktiga tjockisar så känner man sig rätt smal trots att man proppat i sig massa kycklingsallad. *pust* 220 kg har en snubbe gått ner. Hmmm... det är nästan 2 x vår familj.. kanske inte riktigt då.. Loffe är juh rätt tung numera.. ;P 

Nääääh.. måste nog nästan byta kanal så jag kan äta lite mentos med gott samvete. *s*
Puss!

Tok!

˙˙˙˙˙ɐƃƃnld ʇʇɐ ɹoɟ ʇǝllɐʇsı ɐɹoƃ uɐʞ uɐɯ ʇƃıpouo ʇllɐ ɹoɟ ʞɔɐqɥsɐlɟ ʞɔɐʇ ¡ɹǝuɥɔoddn ʇxǝʇ ɐʌıɹʞs ʇʇɐ ƃıɯ ʇɹɐl ƃɐɾ ɹɐɥ ƃɐpı

Vänd på datorn för att läsa... ;)
Puss!

Ännu ett problem...

Jag vet inte hur man tar bussen till skolan. Jag menar, jag vet varken nummer eller varifrån bussen går.. HAHA! 
Vad kostar det? Funkar det med SL-remsa från Stockholm? Äh, i värsta fall får jag väl gå.. alternativt  amputera händerna när jag kommit fram. :-/
Puss!

Vantar, tack!

Vi har ett litet problem här hemma.. vi har bara ett par vantar. Vi är två personer. Dåligt!
Nä, vi kan inte tänka till lite innan. *suck* 

Jag kanske måste ta bussen till skolan imorrn... ;)
Puss!

Usch!



Jag är verkligen på dåligt humör idag... UR VÄGEN!
Puss!

Yes, vi vann!


Imorse skulle vi iväg på avslutning med hundkursen. Jossan puttade på mej vid 09-tiden.. och jag vände mej om och somnade om. Vi blev lite sena till avslutningen.. Vi försökte trots allt vårt bästa att missa tipspromenaden men när vi kom dit hade de bara gjort 2 frågor.. haha.. Jossan HATAR tipspromenader.. ;) Det gör det hela lite roligare.. Nåja, hursom helst så svarade vi på frågorna och Loffe kom på inkallning.. *kors i taket* Innan det hade han dessutom hunnit göra "nummer 2" och hamna i slagsmål. haha.. Trodde vi skulle ha 3-4 rätt.. men va fan... 

VI KOM IN OCH SOPA BANAN MED ALLA!  Förstapris i tipspromenaden hitåt! 
Är vi bäst så är vi... ;) Loffe fick en fin leksak.. som vi ska  spara.. haha! Den kommer bli slaktad på 3 röda... 


Puss!

Tentaresultat.

Det går juh att få reda på tentaresultaten nu. Jag vet inte om jag vill ha reda på hur det gick. Egentligen är jag juh ganska så inställd på att göra omtenta.. nu kommer jag knappt ihåg vad jag skrev ens liksom.. men ändå.. tänk om jag skulle få godkänt, då hade jag juh sluppit oroa mej för omtentan liksom.. gaaaah....!!! Jävla skit. 

Men nån måste väl göra omtentorna också?! Det kanske är mitt kall här i livet? Fuck a duck! eller näe.. men ja. 

Nu ska jag sova och räkna poäng i huvudet. 
Puss!

Idol och alkohol.

Ja, vi bullade upp för ännu en myskväll här hemma.. alltså, det är inget fel med lite hemmakvällar.. och när det är hemmakväll så kallar jag det för myskväll.. det låter juh liksom lite gulligare då.. bara det att när jag försöker vara "lite gullig" så ¨brukar det inte gå så bra.. haha.. nåja.. 
" - Åh, va mysigt med myyyyyyskväll", säger jag glatt!
" - Men för fan, varje kväll är juh det i sånna fall!" brukar jag få till svar. 
Och ja, det är juh sant.. haha!! men va faaan.. man måste juh få piffa till vardagen liksom! ;) 
Nåja, tillbaka till kvällen.. Lina och hennnes pojkvän Christer kom över en sväng och tog 2 öl och en grogg,, blev en massa tjitttjatt och allmänt trevlig ändå! :) Ja, även fast vi inte hade myskväll asså! haha.. inte nåt fel på deras sällskap menar jag! 
Anna åkte ut ut Idol. Jag är fortfarande kär i Kevin. Han är juh så söööööt.. och gay utan att veta om det.. eller ja, bara skitsöt! Alice sjöng andralåten för jäääävligt, men vad tusan.. man kan väl inte förvänta sig att den SKA gå att sjunga heller.. :-/ 
Undrar när barnbidraget kommer?! Om Johan hinner åka ut innan dess.. haha!

Nä, nu ska jag tamejtusan sova!
Puss!

Bingo!

Eller ja, inte alls bingo faktiskt! :-/ 
Jossan är sur att hon inte fått nå bingo och gör plättar
istället.. haha! 
" - Men vi har juh roligt iaf!" , försökte jag. 
" - Nä.", svarade hon. 
Så spännande är det kanske inte att kolla på pensionärsprogram ändå.... *suck*
Puss!

The Ring.

Jahapps, här är dom! De berömda! ;) 
No more - no less! *s*

Eftersom alla förlovar sig under julen, nyår, alla Hjärtans Dag, midsommar och allt sånt puttinuttigt så bestämde vi att under Halloween så är det kanon! Lagom mycket oss! ;) Egentligen hade det ultimata varit på en maskerad med mig i kanindräkt.. haha! Men men.. vi får väl se när vi gifter oss... ;) 


Puss!

Examensdags!

Idag var det sista gången på lydnadskursen med Loffe. Han skötte sig som den stjärna han kan vara... ibland.. ytterst sällan.. men som matte blir man extra stolt när det händer! :-D Han gjorde inte bort sig (mig) en enda gång ikväll! Han kom som ett spjut på inkallningen som jag alltid tror ska fucka upp sig.. men de 3 senaste gångerna har han kommit... *kors i taket* Nåja, vi får väl fortsätta träna så han kommer ihåg allt tills i mars då fortsättningen börjar. :) 

Ska kanske göra en minnesanteckning om vilka kommandon han kan idag: 
- Sitt
- Ligg
- Vänta
- Håll truten/snattran/käften
- Kom
- Här går vi
- Hämta snuset/bollen/skon
- Titta på tv:n. 

Det sista är man juh extra stolt över eftersom det är det enda som ALLTID funkar.. Vi har verkligen en modern hund! Kollar på tv och hämtar snus. Slå det om ni kan! 
Puss!

Onödigt!

Seriöst, idag hade man egentligen inte ens behövt gå till skolan. Först en föreläsning om växthuseffekten som bestod av sisådär 45 miljoner diagram och massa som man antingen visste redan eller inte orkade lägga på minnet. Vi smet. Haha! Men ibland är det bara onödigt att sitta kvar och sucka. Vi gick till bibblan och skulle göra basgruppsarbete. Det gick inte heller så bra.. hmmm... det är allmänt tråkigt  bara. Satt och tjitttjattade i 2 timmar.. sen skulle vi ha seminarium, men vi hittade ingen som ville undervisa oss i det så då gick vi hem. Wow. Det är hårt att plugga!
Puss!

Shopping på Ica Maxi

Hade inte ställt in cykeln efter skolan i garaget så jag tog en tur till Ica för lite middagsshopping.. var borta typ en timme.. hahaha.. men det var kul att gå där och scanna in grejer.. ;) När man går med Jossan ska allt gå så jävla fort hela tiden.. och så glömmer man typ hälften hela tiden. Detta resulterar i att hon blir ännu argare än innan (om möjligt) eftersom vi alltid handlar när vi är hungriga.. nåja.. nu tog det sin lilla tid att köpa mat.. är lite förutseende och handlar för fler måltider. När man väl skaffat självscanning så tror man juh att det ska gå fortare, meeeeeeeeen... fick juh för fan så där avstämning och upp med allt på bandet.. tjoho!Vart fan nervös att jag glömt scanna in nåt.. råkade liksom lägga i massa varor i påsen först utan att scanna.. haha! kom juh alltid ihåg det... tydligen. *pjuh*

Dessutom glömde jag att gå och sola. Surt! Får se om jag gör det imorrn bitti istället.. om jag nu orkar... 
Puss!

Bilder från storstan




Vi var ute i lördags och åt på Fridays. Det var ruskigt gott! Blev inte så många bilder.. iaf inte med min kamera. Ullis har dock en massa skumma bilder på sin tror jag! ;) 
Puss!

Full bricka!

Det kan tänkas att vi har ganska så tråkigt hemma. Efter att ha ätit lunch framför tv:n med trav utan att ha ljudet på.. så såg vi på Full Bricka med Harald. Käre Harald! Det satt 3 stycken i publiken och så var det vi framför tv:n.. Spännande AB. Vi har nu beslutat att vi på fredag ska ha en liten bingotimme. Vi ska fixa varsin lott och SPELA! Haha! Det kommer bli kalas...ehhhh?! Nån som känner sig manad att komma förbi med lite kaffe och bullar? Det är väl sånt man äter på bingon? Vi får se om vi tar det till en högre nivå nästa gång och spelar Bingolotto....
Puss!

Tomhet.

När man kommer hem från Stockholm, eller var man nu känner som sitt "hemma" så känns allt lite trist, grått och tomt. 
Hade det jättebra där uppe i storstan men hann inte alls med allt man ville göra. Jaja, åker dit på jullovet iaf så då kanske man hinner med lite tiil. 

Det positiva med att vara tillbaka här nere är att det är "varmt", fi faaaan vad man har frusit.. :-/ Men jag fick ha Loffe i sängen utan att nån klagade.. *mys*

Nu ska jag ut med vovven och kolla vart jag gjorde av kameran.. hmmm?!
Puss!

Jag är riktigt mobil!

Var hemma hos pappsen idag och åt lite lunch.. fick med mig ett mobilt bredband hem.. sweet! :) 
Så nu kan man bli ännu mer beroende än innan.. *s* 

Undrar vad man gjorde innan internet och mobilerna...?! Träffade varandra antagligen.
Puss!

Mycket jobb, lite verkstad!

Har massor att göra när jag kommer hem från skolan.. undrar om jag kommer göra allt.. ?!
När jag har för mycket o göra gör jag istället för lite. Smart?! Nåja.. det går braaaaa... Ehm. 

Nu ska jag iaf ta cykeln till skolan och "Digga Darwin"-seminarium. Spännande värre. 


Puss!

Låt oss fira!

2,5 år idag! 
Fy tusan så länge du har stått ut med mej!
Tänk att jag har stått ut med dej också... 

FloorFiller och Karibien!
Radhus och husvagn. 

Kan man få det bättre? 
I think NOOOOT!
:-D

Älskar dej!
<3


Det är  kanske nu man ska berätta för alla olyckligt kära att det faktiskt vänder en vacker dag.. men va fan.. sånt vill man inte höra när man sitter i soffan med ett krossat hjärta och kollar på en äkta amerikansk kärleksfilm. 
Så va fan, skit samma!

Haha!
Puss på er ändå!
<3
Puss!

Varför äter man när man inte är hungrig?


Vi åt kycklingsallad till lunch idag.. det blev rätt sent eftersom vi var tvugna att gå ett varv nere på byn först och sen grillade jag kycklingfileerna i ugnen. Så vid halv 3 blev det lunch.. och det var ju så satans gott och man äter för mycket. Nu är klockan snart 20 och vi har precis smällt i oss lasange till middag. *pust* Problemet är juh bara att jag egentligen inte ens var hungrig... VARFÖR ÄTER MAN FÖR DAAAA? :-/ Typiskt mej! Det är tack o lov inget u-landsproblem. hahaha!

Puss!

Hur mycket tar ni för er läsk?

Bööööh... ibland kan man juh undra  asså! Var ute en sväng på stan och Jossan blev törstig så vi skulle köpa nåt att dricka i en kiosk. Hela kylen var full med dricka av alla möjliga sorter. Brevid colan stod det 1 för 15, 2 för 25. Fine, då köper vi 2 st då.. Ska betala.. Nä, då var det inte colan som kostade så.. utan det var nåt annat.. öhh.. jejeje.. fick köpa Pepsi istället.. vilet inte alls är så billigt med 2 för 25. *suck* Betalar med kortet.. och utan att säga nåt tar snubben i kiosken 3 kr för "kortavgift". Fi faaan.. idiot. 

....och även - dagens i-landsproblem!

 
Puss!

Trött!

Nu har jag försökt fixa till designen hela kvällen.. vette fan om det blev så mycket bättre?! haha..borde gå ut med hunden nu.. och sen sova... skönt man är ledig imorrn! Ehh.. jag menar, det är HÅRT att vara student! *s*
Puss!

Tyst och skönt!

Jossan är hos sin mormor och fikar, så jag och Loffe spenderar eftermiddagen med att bara ta det lugnt med varandras sällskap. Borde egentligen dammsuga och fixa lite eftersom vi får besök lite senare.. Men just nu har jag ingen större ork... Fast jag måste dammsuga tills hon kommer hem igen, eftersom jag då vunnit med 1-0. ;) Allt för att slippa gå ut med Loffe.. haha.. och det är en ren principsak! :P 
Puss!

Stockholm!


På fredag tar vi bilen upp till Stockholm.. Fan, vad jag läääääääängtar!!!!
Puss!

Varför blir aldrig det roliga roligt när man berättar...???

Asså, jag höll på att dö av skratt i skolan iaf.. Vi hade seminarium och innan detta seminarium så skulle vi ha diskuterat i våra basgrupper. Ville vi så fick vi skicka in "protokoll" men det var inget krav. Så vår grupp bestämde att vi inte skulle skicka in nåt.. när vi skulle diskutera om det så hade ingen av oss läst det vi skulle.. så vi mer eller mindre sket i allt. Nåja, ingen fara på taket tänkte vi... men oj oj oj.. 

Vi skulle sätta oss i tvärgrupper och diskutera det vi kommit fram till. Ehm, men jag kom inte ens ihåg vad det var vi skulle ha diskuterat.. haha! Det löste sig dock smidigt att typ EN av sju basgrupper hade gjort detta så... haha! Det  gick bra.. ;)

Nåja, ni skrattar antagligen inte när vi läser detta.. men fi faaan var kul det var när alla insåg att ingen hade gjort nåt.. 
Jag berättade detta för Jossan när jag kom hem.. hon log säkert.. inombords?! :P 
Puss!

Party party!

Skulle bara kolla om det funkar.... 
Puss!

Sova, vad är det?!

Varför går jag aldrig och lägger mej? Eller asså, jag går juh och lägger mej men aldrig när jag borde.. Fast det klart... ärligt talat, livet som student är så jävla slappt. Jag som är van att jobba samtidigt, eller van att vara vaken i ottan.. sisådär vakna runt 05-tiden... Nu är jag piggelin på kvällarna... 

Och när jag inte ens ska upp 02.15 för att dela ut tidningar, nä då får jag juh t o m sova hur många timmar som helst varje natt.. vilket känns som om jag sover alldeles för mycket, även om det kanske i själva verket är normalt antal sovtimmar. 

Nåja, man ska banne mej inte klaga! :) 

Nu ska jag borsta tänder och krypa ner under täcket brevid min underbara
söta sambo. 


Puss!

Hundjävel...

Ja, det kanske är så att han ser snäll, söt och lydig ut.. men jag kan berätta för er att skenet bedrar...  BIG TIME! När vi var ute på kvällsrundan så avslutade vi med att ställa in ena cykeln i garaget.. vi har ett perfekt garage! Det är aldrig nån där.. och det är typ helt tomt.. så jag brukar släppa lös honom där så fort jag checkat av läget att ingen verkligen är där inne.. Det gick juh bra, tills vi skulle gå därifrån.. precis när jag öppnar dörren till trapphuset så hör jag att nån är i garaget.. ihhhhhhhhhhhhhhh!!!! Försöker få tag i hundens sele, men va faaaaaaan.. missar och han far som en studsboll till personen.. som visar sig vara vakt.. haha.. och nu ska jag såklart försöka få tag i min studsboll till hund.. på nåt jävla sätt så har han iaf fått för sig att ine "anfalla" vakten iaf(... det tackar vi för! ) utan nöjer sig med att stå bakom vakten så jag inte får tag i honom.... hahahha.. pinsamt, eller vaddå? ;) Så fort jag försöker koppla honom så tar han ett glädjevarv i garaget..... ehhhh.... BYRACKA!!!!
Kommer till slut på att om jag går ut i trapphuset så kommer min fegis till hund efter mej.. och jaaa, det gjorde han! 

Förlåt vakten.. förlåt för min dumma hund.. även om han är ett charmtroll! ;) 
Puss!

Är det redan julafton?!

Vi bor ju mitt i stan.. tittar man ut så kan man se  rätt konstiga saker.. men nu är klockan 00.28 och det brukar vara ganska så väääääääldigt dött i stan. Men öhh... hörde precis massa killar som väsnades.. okej, en frredag eller lördag så är det juh folket som ska till och från krogen vid denna tiden.. men idag, söndag.. eller egentligen måndag dåra.. så är det inte så mycket liv vanligtvis.. så jag tittar ner på torget utanför.. och ser en kille i TOMTEMASK! Hallå?! What??? Sen ser jag en annan kille springa runt med en rosa regnkappa... öhh... hahaha! Måste fan gnugga mej i ögonen! 

Vad är detta???
Puss!