Man vet aldrig var man hamnar...

På  lördag smäller det.. då drar vi med hela Svenssons till fjällen.. vi åker tryggt och säkert med GPS:en... eller ja, tryggt o säkert kanske är att ta i....? ;)


Gps ledde turist ut på skoterled

Den kvinnliga turisten var på väg till Sälenfjällen. För att hitta dit använde hon en gps – som ledde henne ut på en skoterled. Kvinnan körde i elva kilometer innan hon fastnade i snön och tvingades larma bilbärgare, skriver Falu Kuriren.

– Jag fick uppmana henne att ta det lugnt, sitta kvar i bilen där hon kunde ha det varmt och se till att mobiltelefonen hölls laddad, berättar bilbärgaren Jan Persson vid Assistancekåren i Sälen för tidningen.

Det var dock inte helt enkelt för bärgaren att hitta kvinnan som inte alls visste var hon befann sig. Räddningen blev några skoterförare som råkade köra förbi kvinnan och kunde hjälpa henne loss.

Enligt Falu Kuriren har fler turister ”lurats” av gps:er i vinter. I förra veckan var det en turistbuss från Sälen som hamnade på ishala skogsvägar, kanade ner i ett dike och välte. Chauffören fick gå i fyra timmar innan han hittade hjälp.

(Källa: http://www.aftonbladet.se/bil/article4269986.ab)
Puss!

K o m m e n t a r e r

Är det nåt du vill säga mej?

Namn:
Borde jag komma ihåg dej????

Din dyrbara mail:

URL:

Jorå, så ett ehhhh....:

Trackback